maandag 24 november 2008

Alman pastasi


Je hebt nodig:
cakelaag:
3 eieren half kopje suiker
100 gr margarine
1,5 kopje bloem (of iets minder afhankelijk van de eieren)
half pakje bakpoeder

pudding:
750 gr melk
1 ei
iets minder dan een half kopje suiker
iets minder dan één kopje bloem
1 eetlepel roomboter

Zo maak je het:
Je haalt de margarine van te voren uit de koelkast zodat het helemaal zacht word. In een diepe kom mix je de eieren en suiker totdat het opschuimt, hierna voeg je alle andere ingrediënten erbij. Dit cakedeeg gaat in een cakevorm van 25 cm gedurende een half uur de oven in op 150 graden.

pudding:
alle ingrediënten (behalve de roomboter) voor de pudding gaat in een pan dit blijf je op een laag pitje roeren totdat het kookt. Als het begint af te koelen doe je de roomboter erbij. Als de pudding afgekoeld is klop je het op met een mixer.

Ondertussen is de cake uit de oven en afgekoeld. De cake haal je uit de cakevorm en snijd het door het midden. Je legt de onderste cakelaag weer terug in de cakevorm en giet daarboven de pudding en daarna zet je de bovenste cakelaag er weer op. Je laat dit een nacht rusten in de koelkast. Je versiert de taart met wat poedersuiker en aardbeien.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten